Eszközök

Kérjen tőlünk ajánlatot, és tervező csapatunk az Önnek/közösségüknek legjobban megfelelő kombinációt állítja össze.

Eszközök: 

Majomlétra:
A majomlétra használata játékosan fejleszt, önfeledt szórakozást nyújt, miközben teljes testünket mozgásra bírja. Alkalmas húzódzkodások, őrszemhúzódzkodások, függeszkedések és lábemelések gyakorlásához. Remekül edzi a koordinációs képességet és a fogáserőt. A rajta végezhető gyakorlatok száma szinte végtelen.

Alacsony korlátok fekvőtámaszokhoz:
A fekvőtámaszok könnyítéséhez, illetve nehezítéséhez használható, de alkalmas tartások, átfordulások és a nyújtás során is. A macskanyúzáshoz, mellső és hátsó függőmérleg elsajátításához szükséges. Tolódzkodhatunk is rajta, hiszen ez egy egyenes rúd, ami megfelelő a koreai tolódzkodáshoz is.

Párhuzamos korlát:
Az egész felsőtest izomzatát és erejét legjobban fejlesztő gyakorlathoz használható, a tolódzkodáshoz. Tartásoknál, átfordulásoknál, kézállásoknál is sikerrel használható. Lábemeléseket, L tartást is végezhetünk rajta. Klasszikus tornaeszköz.

Bordásfal:
Multifunkciós sporteszköz a teljes test fejlesztéséhez használható. Nyújtás során nagy segítségünkre lehet. Haladók számára nélkülözhetetlen statikus tartásokhoz.

Hasfal
A törzs izmainak fejlesztéséhez. Lábemelésekhez, és statikus tartásokra kiválóan alkalmas.

Nyújtó gyűrűvel:
A teljes test megmozgatásához, fejlesztéséhez és erősítéséhez remek, klasszikus tornaeszköz. A mell, a hát és a karok izmait egyaránt igénybe veszi. Használata javítja a koordinációt és egyensúlyérzéket. Tolódzkodásokhoz, húzódzkodásokhoz, őrszemhúzódzkodásokhoz és statikus tartásokhoz egyaránt használható.

Nyújtó:
A leginkább alapvető jellegzetes tornaeszköz: a rúd. Húzódzkodásokhoz, tolódzkodásokhoz, lógáshoz és nyújtáshoz is ideális. A mell, a hát, a váll és a kar izmainak fejlesztéséhez szükséges alapgyakorlatokhoz nélkülözhetetlen. Függeszkedés, húzódzkodás és számtalan statikus tartás sokoldalúan alkalmazható eszköze. Nélküle egyetlen kondipark sem létezhet.

Nyújtó kötéllel:
A testnevelés órák elengedhetetlen eszköze. Az alsó és felsőtest együttes erejét, a mozgáskoordinációt és térérzékelést fejlesztő eszköz. Sokoldalúan felhasználható, elemi sporteszköz, mely feldobhatja edzésrutinunkat.

Bordásfal háttámasszal:
Multifunkciós sporteszköz a teljes test fejlesztéséhez használható. Nyújtás során nagy segítségünkre lehet.

Ferdepad:
Segítségével kiválóan megdolgoztathatóak a törzsizmok, a has és a hát stabilizáló izmai. A csípő és a comb megmozgatására is alkalmas. Ez az egyik eszköz, ami lehetővé teszi a kiváló törzserő-gyakorlat, a sárkányzászló elsajátítását.

Gombák inverz fekvőtámaszhoz:
Használata fejleszti a koordinációt és az egyensúlyérzéket. Fekvőtámaszaink hatékonyságát növeli. Statikus tartásokhoz is kiváló. A varjútartás vagy a támaszmérleg gyakorlására is megfelelő.

Pihenő / öltöző:
A tűző napsütésben megpihenhetünk az árnyékában, de egy futó zápor esetén is menedékül szolgál. Itt öltözhetünk át testmozgás előtt és után.

Támogatói tábla:
E tábla hivatott a parkok támogatóinak, szponzorainak bemutatására.

Tovább az eszköztárra