Cégünkről

Cégünk kiváló minőségű, kültéri kondiparkok felszerelésével és telepítésével foglalkozik.  Termékeinket professzionális stáb hozza létre, melyek 100%-osan magyar gyártmányúak, a tervektől egészen a szakértő kivitelezésig. Célunk, hogy széles körben elérhető legyen a saját testsúllyal történő edzés, ingyenesen, a friss levegőn, csaknem egész évben.

Nagy örömünkre e mozgásforma egyre népszerűbb. Ahogyan a saját testsúlyos edzés hívei, szépen gyarapodó közösségei bővülnek, úgy sokasodnak a kültéri edzőparkok is. Termékcsaládunk lehetővé teszi az egész test megmozgatását és fejlesztését, támogatva a komplex, minőségi mozgást.

Eszközeink messzemenően alkalmasak az általános erőfejlesztésre, ezen kívül pedig az ízületek és ínszalagok megerősítésére is. Használatukkal, rendszeres gyakorlással könnyedén fejleszthető a kardiovaszkuláris rendszer, ahogy az állóképesség is. A testtájak nélkülözhetetlen nyújtása során is segítségünkre lesznek, de játszva fejlesztik az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességet is a rajtuk végezhető végtelen számú gyakorlat és sokszínű edzésmunka révén.

Parkjaink nyitva állnak, eszközeink pedig kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül, bárki által használhatók. Küldetésünk, hogy minél több ember számára biztosítsunk lehetőséget a szabadidő hasznos, tartalmas, mozgással való eltöltése.

Tovább az eszköztárra